5 מסעדות הבשרים הכי טובות בליסבון

שיתוף הכתבה
דף הבית / המלצות למטייל / 5 מסעדות הבשרים הכי טובות בליסבון

5 מסעדות הבשרים הכי טובות בליסבון

פורטוגל ידועה במסעדות הדגים המדהימות שלה ובגישה הנוחה שלה לדייג, אך היא בהחלט מצטיינת גם במסעדות הבשרים שהיא מציעה. הקונספט של רבות מהמסעדות מושפע מה״רודיזיו הברזילאי״, קונספט ייחודי לפיו עבור מחיר אחיד המלצרים מסתובבים עם נתחי בשר ומגישים לסועדים כמויות אדירות של בשרים עד שהם שבעים ומבקשים לחדול מההגשה. אנחנו מכירים את זה כ”אכול כפי יכולתך” וכל כך אוהבים את זה.

מסעדת בשרים - Steakhouse restaurante

אספנו עבורכם כמה המלצות למסעדות בשרים בליסבון –

Restaurante Cabaças

מסעדה קטנה, עממית וזולה מבוקשת מאד. המסעדה מגישה בשרים נאים על אבן לוהטת עליה הסועד צולה את הבשר עד למידה בה הוא חפץ. כדאי להגיע מוקדם או להצטייד בסבלנות רבה. מנת הדגל היא ״הפיקנייה״ (Picanha), כמו כן מומלץ לא לוותר על סנגרייה.

כתובת: R. das Gáveas 8, 1200-208 Lisboa

שמעתם על הסיור החינמי שלנו? לחצו לכל הפרטים >>

Butchers

מסעדת בשרים איכותית ומרווחת. ניתן לקחת נתחים גדולים המספיקים גם לשני סועדים. המקום ידידותי גם לארוחות משפחתיות עם ילדים.

כתובת: R. Tomás Ribeiro 38, 1050-230 Lisboa

 

Atalho Real

מסעדת בשרים אשר ההמבורגרים שלה הפכו לשם דבר. סביר להניח שמרוב שהם טעימים לא תסתפקו באחד. ראו הוזהרתם.

כתובת: Calçada da Patriarcal 40, Lisboa

 

Costelão Gaucho

איך לא – מסעדת ״רודיזיו״ ברזילאי אמיתית עם מחירים נוחים, בה מובטח לכם שלא תצאו רעבים. המלצרים מגישים לשולחן נתחים גדולים של בשר אשר נפרסים ישירות לצלחת של הסועד ואלו לא מפסיקים להגיע עד שלא מבקשים לחדול.

כתובת: Nº28 A, R. Martens Ferrão, 1900-160 Lisboa

 

K.O.B.

מסעדת שף יוקרתית המתמחה בבשרים אשר מגיעים ממקומות שונים ברחבי העולם. בעונה מומלץ להזמין מקום מראש.

כתובת: R. do Salitre 169, 1250-043 Lisboa

 

היכן שלא תבחרו לאכול – קחו בחשבון שלפני המנה העיקרית בדרך כלל יוגש קוברט של לחם ומזאטים לשולחן (לאזהרה שלנו בנושא, היכנסו לכאן). היזהרו מאכילה מרובה שלהם, שכן מה שיגיע אחריהם – שווה הרבה יותר!

בתיאבון!

*המידע המפורט בכתבה נכון לשנת 2023. יתכנו שינויים במידע הכתוב.

מחפשים מידע נוסף על מסעדות בליסבון? קבלו את המדריך המלא למסעדות בליסבון.

 

לקריאה נוספת